top of page

U kan nog even verder werken op een nette en rustige kamer of in de avonduren in de gemeenschappelijke ontbijtruimte. Zo kan u het aangename aan het zakelijke koppelen.

We bevinden ons ook strategisch op gunstige afstand van talrijke zakelijke bestemmingen in de omgeving. Met een trein- en bushalte op wandelafstand van onze b&b kan u deze locaties  bovendien ook gemakkelijk met het het openbaar vervoer bereiken. 

 

Maar bij Tabibito geloven we ook in de balans tussen werk en ontspanning. We moedigen dan ook momenten van ontspanning en plezier aan, of het nu gaat om een verkwikkende wandeling, een ontspannen fietstocht, of gewoon genieten van wat quality time voor uzelf. 

Tabibito voelt nooit anoniem aan en heeft een atmosfeer die intimiteit suggereert.

Familieleden van gehospitaliseerde patiënten in het Jessa ziekenhuis of het ZOL Genk kunnen de uitbating makkelijk bereiken per bus, per trein of met de auto.
Zij vinden een rustige sfeer en begripvolle luisterbereidheid van hun gastvrouw. De halte van de Lijn ligt op wandelafstand. Buslijn 1 brengt u naar Hasselt Station of Genk Station. De treinhalte Bokrijk van de NMBS bereikt u te voet voor de trein richting Genk ( eindstation) of richting Hasselt van waaruit verbindingen in alle richtingen.

Reservatie & Contact

Reserveren kan via onderstaande knop.

De prijzen variëren in functie van de periode en de duur van uw verblijf. In sommige periodes is een minimumverblijf van 2 of meerdere nachten vereist. 

Kijk ook uit voor arrangementen en acties bij de voorbereiding van uw bezoek. 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? 

Neem dan zeker contact op.

 

Reservatievoorwaarden

Tot 5 dagen voor de check-in kan u gratis annuleren. Nadien is het volledige reservatiebedrag verschuldigd.

20230217_164219.jpg
bottom of page